fbpx

Cake Smash

De eerste verjaardag van jouw baby is een hele bijzondere gebeurtenis. Van een klein en afhankelijk mensje, ontwikkelt hij of zij zich steeds meer tot een echte peuter… Dan is het toch geweldig om de eerste verjaardag van jouw Allermooiste te vieren met een echte Cake Smash fotoshoot in de fotostudio centraal gelegen in Purmerend, nabij Amsterdam?! 

.. En natuurlijk hoeft dit niet alleen bij de eerste verjaardag van jouw kindje, maar kan het ook gewoon als jouw kindje 2, 3 of 4 jaar wordt! Cake Smash is de grote hype van dit moment! Ook super leuk bij een tweeling!

De fotoshoot word vooraf besproken en vindt plaats in de studio van De Allermooiste in Purmerend, nabij Amsterdam. Deze Cake Smash shoot duurt ongeveer 45-60 minuten en ik heb verschillende pakketten. Onderstaand de uitleg van diverse delen, bij tarieven vind je de pakketten.

Pre-Smash: 

Dit onderdeel zit niet bij het pakket basis, maar wel bij het pakket standaard en uitgebreid. Een pre smash is een ‘normale’ fotoshoot in een door jouw uitgekozen doeken combinatie, waarbij je gebruik kunt maken van een van de aanwezige accessoires zoals een bloemenschommel, een romantisch of just stoere tipi, tronen, een brandweerauto, hobbelezel, stoeltjes, flower bonnet, curved bench, houten kistjes of schalen etc). Standaard kinderfotografie.

Cake Smash: 

Zowel pakket basis, standaard en uitgebreid hebben natuurlijk een Cake Smash onderdeel. Hierbij mag je een prachtig opgezet decor naar wens uitkiezen met keuze uit maar liefst 22 achtergrond doeken! Het decor wordt helemaal gestyled met geweldige versieringen in jouw gewenste kleurencombinatie! De kleurenopties zijn oneindig zoals roze, goud, mint, blauw etc. Maar ook thema‚Äôs zoals jungle, bohemian, strand, stoer of prinsessen zijn mogelijk. Daarbij komt er een mooie Giant Cupcake te staan! Je kan ook gebruik maken van de tutu’s/jurkjes/shorts voor de meiden met parelkettingen en haarbandjes of leuke Cake Smash pakjes of news boy pakjes voor de jongens. En dan, wanneer jouw kindje er klaar voor is gaan we Cake Smashen! Een super leuke herinnering aan de eerste verjaardag!

After Smash: 

Dit onderdeel zit ook bij pakket basis, standaard en uitgebreid en wil je echt niet missen! Na al het Cake Smash spektakel gaat jouw baby in een badje. Hierbij heb je keuze uit diverse teiltjes of een clawfooth bath en dan lekker spetteren! Hiervan worden uiteraard ook foto’s gemaakt!


Na de fotoshoot krijg je binnen een week een digitaal miniatuur overzicht van alle foto’s toegestuurd! Hieruit mag je 6 of 8 (ligt aan je pakket keuze) bewerkte digitale fotobestanden kiezen, welke je vervolgens in hoge resolutie digitaal ontvangt. Natuurlijk heb je ook de optie om extra foto’s af te nemen of alle foto’s. Benieuwd naar de kosten? Kijk voor alle prijzen op de pagina Kosten.


Lijkt het je ook zo leuk, heb je vragen of wil je een overzicht van alle doeken en accessoires?! Neem dan contact op!

WhatsApp chat