fbpx

Mijn portfolio

Onderstaand portfolio is een greep uit de Cake Smash shoots die zijn gedaan bij Fotostudio De Allermooiste, gespecialiseerd in Cake Smash kinderfotografie.

Alle shoots worden gedaan in een professionele fotostudio in Purmerend, nabij Amsterdam. 

Kijk ook op de facebook of instagram pagina’s voor meer inspiratie of neem contact op om je wensen aan te geven en de mogelijkheden te bespreken.

Ik plaats alleen foto’s van shoots als de ouders van het kindje daarvoor toestemming geven. Hierdoor kan ik niet altijd alle decors laten zien die ik maak. Hierbij een greep uit de decors die ik ook heb gemaakt. Ondertussen heb ik al meer dan 700 shoots gedaan, dus om alle decors te plaatsen is een beetje teveel. Wel mag je altijd ideeën aanleveren en nieuwe kleuren combinaties uitproberen. Bijna alles is mogelijk!

Emily

Lieve kleine Emily kwam al super vrolijk binnen. Vervolgens heeft ze de hele shoot op ‘kiekeboe’ gelachen en begon ze gelijk te eten toen de taart voor haar werd neergezet. Op het laatste ging ze ook nog lekker spetteren in het badje! Kortom een super geslaagde shoot! 

Timothy

Het gouden glitter gordijn dat je op de achtergrond ziet hangen, heb ik uit Amerika gehaald en daar ben ik nog steeds ontzettend trots op! Hij is altijd super leuk bij de Cake Smash shoots, maar wordt eigenlijk altijd bij de meiden gekozen. De mama van Timothy leek het leuk om het glitter gordijn bij de shoot van haar zoontje te gebruiken met een blauw decor. En kijk eens naar het resultaat. Echt super leuk!

Shoot overzicht

Qua variatie is er genoeg bij Fotostudio De Allermooiste. Zoals je kan zien worden er per shoot diverse foto’s uit verschillende hoeken genomen. Ook vind ik close ups van bijvoorbeeld handjes en voetjes erg leuk. Per Cake Smash shoot komen er ongeveer 50 foto’s uit. De exacte hoeveelheid verschilt natuurlijk per shoot. Aangezien een Cake Smash shoot bij mij bestaat uit 3 onderdelen, krijg je hierdoor veel verschillende foto’s. Ook mag je altijd zelf nieuwe ideeën aanleveren. Alleen maar leuk!

Ziggy

Ziggy was een super lief modelletje en daardoor konden we veel variatie in de foto’s creëren. Ze werkte goed mee zoals je kan zien! De shoot was in de Bohemian sfeer. Uiteraard ook weer met de prachtige bloemenschommel als pre smash!

Rezh

De mama van Rezh woont al haar hele leven in een woonwagen. Ze is super trots op haar roots en wilde dit heel graag in de Cake Smash shoot van haar zoontje laten zien. Ze maakte zelf de ouderwetse woonwagen op de achtergrond. Echt heel mooi gemaakt en ontzettend gedetailleerd! Aan het einde van de shoot ging Rezh nog even met de accordeon van een familielid op de foto! Super leuk om deze eigen inbreng in een shoot te kunnen verwerken. De wagen heeft ze overigens bij mij achtergelaten voor als iemand dit ook graag zou willen. Hoe lief is dat?!

Jaylinn

Rose goud wordt niet vaak gekozen, maar dat is zo een mooie kleur in een decor! Jaylinn kwam langs voor haar Cake Smash. Tussentijds is ze ook nog met haar broers op de foto geweest. Dit kan gewoon tussendoor als gezin shoot. Hoe vaak sta je nog samen op de foto? Een leuke extra optie om bij een Cake Smash shoot te boek

Naleya

Via de tante van de mama van Naleya kwamen ze vanuit Apeldoorn bij mij terecht voor een Cake Smash shoot. Het was een hele warme dag, maar zoals een echt modelletje doorliep ze de shoot perfect! Kijk maar eens wat een prachtige foto’s het zijn geworden van Naleya!

Liv & Seth

In 2017 kwam Liv haar eerste verjaardag bij mij vieren met een Cake Smash shoot! Super leuk natuurlijk! Vervolgens kwam ze in 2019 mee met haar broertje Seth, voor zijn Cake Smash! Wat is er dan leuker, om ze ook even samen op de foto te zetten? Als ouders met hun kindjes terug komen voor een shoot is dat het grootste compliment wat je mij kan geven! 🙂

Mia

Mia was ook zo een ontzettend lief meisje en ze had het ook echt naar haar zin tijdens de shoot. Ze kwam helemaal uit Brabant met haar ouders om een Cake Smash shoot bij mij te doen! Hoe leuk is dat!

WhatsApp chat