fbpx

Welkom bij fotostudio de Allermooiste!

Opties en mogelijkheden

Vooraf aan een Cake Smash shoot mag je een keuze maken uit 22 verschillende achtergrond doeken en bespreken we uiteraard alle opties en mogelijkheden voor het allermooiste resultaat!
Er zijn prachtige kledingstukken aanwezig. Voor jongens zijn er stoere news boy- en mooie cake smash pakjes! Voor de meiden o.a. verschillende tutu’s, mooie jurkjes en handgemaakte rompertjes.

Ook zijn er hele leuke props! Dit zijn accessoires welke gebruikt kunnen worden tijdens de shoot, zoals een bloemenschommel, een romantische of een stoere tipi, een bohemian bloemenbadje, een curved bench, een stoere brandweerauto etc.

Fotostudio de Allermooiste is gespecialiseerd in Cake Smash fotografie! Overgewaaid vanuit Amerika en De hype van dit moment! Laat je kindje lekker graaien in een Giant Smash Cake en ik maak er een prachtige fotosessie van! Inclusief badje en eventueel pre smash! Leuk als uitnodiging of als herinnering aan die ene grote mijlpaal in het leventje van jouw Allermooiste kindje! Kijk voor meer informatie op de pagina Cake Smash!

En hoe speciaal is het om een bijzondere aankondiging te doen via een fotoshoot met je kindje, zoals een zwangerschap! Leuker kan je het niet mededelen!

Al met al genoeg mogelijkheden om een blijvende, maar vooral geweldige herinnering vast te leggen! 
Een kleine impressie zie je op de pagina: Foto’s.

Recenties

Gita Hoogers
Geweldige shoot gehad met onze kleine meid. Alles is goed verzorgd en ons meisje werd echt op haar gemak gesteld. We konden kiezen uit prachtige achtergronden, attributen en kleertjes. En de taart was ook een plaatje. Echt alles is top geregeld van begin tot eind. Wij hebben er geweldig mooie fotos aan over gehouden en zijn er heel blij mee!
Gita Hoogers
WhatsApp chat