fbpx

Welkom bij fotostudio de Allermooiste!

Opties en mogelijkheden

Vooraf aan een Cake Smash shoot mag je een keuze maken uit 22 verschillende achtergrond doeken en bespreken we uiteraard alle opties en mogelijkheden voor het allermooiste resultaat!
Er zijn prachtige kledingstukken aanwezig. Voor jongens zijn er stoere news boy- en mooie cake smash pakjes! Voor de meiden o.a. verschillende tutu’s, mooie jurkjes en handgemaakte rompertjes.

Ook zijn er hele leuke props! Dit zijn accessoires welke gebruikt kunnen worden tijdens de shoot, zoals een bloemenschommel, een romantische of een stoere tipi, een bohemian bloemenbadje, een curved bench, een stoere brandweerauto etc.

Fotostudio de Allermooiste is gespecialiseerd in Cake Smash fotografie! Overgewaaid vanuit Amerika en De hype van dit moment! Laat je kindje lekker graaien in een Giant Smash Cake en ik maak er een prachtige fotosessie van! Inclusief badje en eventueel pre smash! Leuk als uitnodiging of als herinnering aan die ene grote mijlpaal in het leventje van jouw Allermooiste kindje! Kijk voor meer informatie op de pagina Cake Smash!

En hoe speciaal is het om een bijzondere aankondiging te doen via een fotoshoot met je kindje, zoals een zwangerschap! Leuker kan je het niet mededelen!

Al met al genoeg mogelijkheden om een blijvende, maar vooral geweldige herinnering vast te leggen! 
Een kleine impressie zie je op de pagina: Foto’s.

Recenties

Tugba Sarikaya Kazan
Mirella, hele leuke en spontane dame, mede dankzij haar inzet en geduld een geweldige photoshoot gehad! Hamza voelde zich helemaal thuis, heeft genoten van elk sessie, voornamelijk van de taart! De foto’s zijn nog leuker dan ik had verwacht, absoluut een aanrader!
Tugba Sarikaya Kazan
WhatsApp chat